Ingrediënten

We selecteren alleen Italiaanse ingrediënten van hoge kwaliteit die zowel de IGP- als de DOP-certificering hebben verkregen om onze klanten een echt en traditioneel product te bieden dat zijn bekendheid waardig is.

De basis: bloem, tomatensaus en mozzarella

 • Meel

  We zijn er trots op dat we een van de beste en hoogste kwaliteit pizzameel op de markt gebruiken, de “Costa d'Amalfi”, geproduceerd door Molino Pizzuti .

  Het is een bloem van het type “0”, ontwikkeld voor een middellange rijstijd en is perfect voor onze Napolitaanse pizza’s en voor onze prachtige houtgestookte oven. Het deeg gemaakt met dit meel rijst ongeveer 48 uur en zorgt voor het hoogste niveau van verteerbaarheid en smaak.

 • Tomatensaus

  Onze saus is gemaakt met San Marzano dop. De San Marzano DOP-tomaten groeien in het Angro-Nocerino-Sarnese gebied in de regio Campania in Zuid-Italië.

  De San Marzano-tomaat is essentieel voor een Italiaanse pizza van hoge kwaliteit. Hij groeit op zachte, kaliumrijke grond en wordt elk jaar tussen 30 juli en 30 september geoogst. De oogst gebeurt uitsluitend met de hand, op scalaire wijze, net wanneer de vruchten volledig rijp zijn.

 • Mozzarella

  De fiordilatte is een verse kaas gemaakt van gesponnen deeg, verkregen met rauwe volle koemelk na meerdere melkbeurten gedurende maximaal 16 uur, omdat deze zeer vers moet worden aangeleverd voor verwerking.

  Oorspronkelijk afkomstig uit de Zuidelijke Apennijnen, is het in Campanië vooral beroemd dat van Agerola, geproduceerd met een aandeel melk van het gewaardeerde Agerolese runderras, waardoor het bijzonder smakelijk is. Mozzarella fiordilatte di Agerola.

1 van 3